Zoeken:
 

Disclaimer

Door inhetvliegtuig.nl te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

 

Aansprakelijkheid

 

Op inhetvliegtuig.nl deel ik mijn persoonlijke tips en reiservaringen. Ik probeer alle informatie (voor zover mogelijk) up-to-date te houden. Toch kan het zijn dat bepaalde content niet meer actueel is. Zo kan het voorkomen dat een hotel of restaurant inmiddels gesloten is, of een bepaalde link naar een website niet meer werkt. Check dus voor vertrek zelf even of de door mij aanbevolen hotspots nog up and running zijn. Ook de genoemde tarieven van accommodaties zijn natuurlijk aan veranderingen onderhevig. Daarnaast is alle informatie op deze site onder voorbehoud van typefouten.

 

Mocht de op deze site gepubliceerde informatie onjuistheden of onvolledigheden bevatten, dan kun je mij dus niet aansprakelijk stellen voor hieruit voortvloeiende (directe dan wel indirecte) schade. Aan de inhoud van Inhetvliegtuig.nl kan dus geen enkel recht worden ontleend.

 


 

Copyright

 

Op de inhoud van deze site berust tevens copyright. Ik steek veel tijd en energie in het schrijven van reisverhalen en het maken van mooie foto’s. Alle artikelen schrijf ik zelf en ook de foto’s zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders is aangegeven. Foto’s mogen zonder vermelding (met een link) en schriftelijke toestemming dus niet worden gebruikt. Wil je graag een foto gebruiken? Neem dan even contact met mij op.

 


 

Persreizen en samenwerkingen

 

Regelmatig mag ik op persreis. Dat zijn reizen die meestal gesponsord worden door een bestemming of hotel. Op uitnodiging mag ik dan op ontdekkingsreis. Dat betekent natuurlijk niet dat ik overal even positief over ben. Ik schrijf alleen over de accommodaties, excursies en restaurants waar ik oprecht enthousiast over ben en die ik persoonlijk kan aanbevelen. Eventuele minpunten benoem ik ook altijd en mocht het om een persreis gaan dan vermeld ik dat onderaan het artikel.

 

 

inhetvliegtuig Zie je dit tekentje bij een blogpost? Dat betekent dat het om een samenwerking gaat. Soms krijg ik een product gratis opgestuurd voor een review, of word ik betaald voor het schrijven van een (leuke en unieke!) advertorial. Ik werk alleen met bedrijven en merken samen die passen bij mij en mijn blog en geef altijd eerlijk mijn mening.