Zoeken:
 

Over mij

Het gezicht achter Inhetvliegtuig.nl

Over mij

 

Ik stel me even aan je voor…

 

Ik ben Denise van Rijswijk (1987). Een wereldburger, travel blogger, reisfotograaf én grafisch vormgever uit Nijmegen. Een echte multitasker dus! Gek op luxe reizen, vliegvelden, street art en lekker eten. Een levensgenieter die iedere vakantiedag benut om de wereld rond te reizen. 

 

De hele dag aan het strand liggen is voor mij geen optie! Ik wil zoveel mogelijk zien van al het moois dat de wereld mij te bieden heeft. En als je het doet, moet je het goed doen. Daarom reis ik graag in stijl de wereld rond. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere locaties, exclusieve boutique hotels, state-of-the-art design hotels en de meest trendy hotspots in binnen- en buitenland.

denise-van-rijswijk-1-min

Mijn passie

 

De wereld rondreizen en op zoek gaan naar de leukste adresjes. Dat doe ik het allerliefst. Van leuke boetiekjes, naar de beste restaurants en de meest trendy rooftop bars. Als echte city girl voel ik me vooral thuis in bruisende wereldsteden maar ik kan ook intens genieten van exotische bestemmingen en verborgen juweeltjes wereldwijd.

 

Van ongerepte jungles, vulkanen, watervallen en tropische Bounty eilanden met hagelwitte stranden, naar de grootste metropolen ter wereld. Ik geniet overal ter wereld van de lokale keuken, heb een neusje voor de beste hotels maar ga een beetje avontuur niet uit de weg. Daarom maak ik graag rondreizen waarbij ik al deze factoren probeer te combineren. Ik wil zoveel mogelijk ontdekken, leren en zien van de wereld!

Waar schrijf ik over?

 

Na jarenlang bloggen op verschillende platforms, lanceerde ik in 2013 Inhetvliegtuig.nl. Op deze website blog ik over alles wat ik meemaak, ervaar en met jullie willen delen. Daarnaast laat ik je zien dat je de jackpot echt niet hoeft te winnen om mooie reizen te kunnen maken. Genieten van luxe accommodaties en de wereld over reizen, is een kwestie van prioriteiten stellen, veel research doen en slim plannen. Affordable luxury travel noemen we dat. Want ook zonder backpack of een overnachting in een hostel kun je het avontuur opzoeken.

 

Ik laat je zien hoe je zelfs met een beperkt budget, een luxe honeymoon, lange rondreis of trendy stedentrip kunt maken. Hoe je de beste restaurants kunt vinden en altijd in de meest hippe en exclusieve hotels kunt slapen. Vanaf nu is er dus geen enkel excuus meer, tijd om te reizen! Je leeft tenslotte maar één keer.

 

Reis met mij mee en laat je inspireren door alle mooie plekken op aarde! Naast mijn passie voor reizen, schrijf ik ook over reisfotografie op Fotograferenopreis.nl.

 

Samenwerken?

 

Ik ga regelmatig op persreis, review verschillende handige (reis)gadgets en maak foto- en videoreportages van al mijn avonturen. In binnen- en buitenland werk ik samen met diverse opdrachtgevers. Als travel blogger probeer ik andere te inspireren met mijn reizen en daarnaast houd ik me bezig met online- en offline communicatie, design, fotografie en destinatiemarketing.

 

Samenwerken?

denise-van-rijswijk-3-min