Zoeken:
 

Samenwerken

Interesse in een samenwerking?

Samenwerken met Inhetvliegtuig.nl?

 

Naast mijn passie voor reizen, vind ik het ook leuk om er over te schrijven en mijn reisverhalen, foto’s en video’s te delen met andere reisliefhebbers. Daarom blog ik er naar hartenlust op los en reis ik de wereld rond met mijn camera.

 

Mijn niche: Affordable Luxury Travel

 

Als reisblogger en frequent flyer schrijf ik op Inhetvliegtuig.nl vooral over affordable luxury travel. Hierbij moet je denken aan de volgende onderwerpen:

 

  • Tips voor (betaalbare) luxe reizen
  • Luxe design- en boutique hotels
  • De beste restaurants in binnen- en buitenland
  • Trendy hotspots en leuke shopadresjes
  • De beste rooftop bars voor cocktails met een view
  • Bijzondere luxe reizen en honeymoon bestemmingen
  • Airline reviews en tips voor slimmer reizen met het vliegtuig
  • Mijn liefde voor stedentrips

 

Daarnaast ben ik als reisfotograaf altijd op zoek naar fotogenieke locaties. Op mijn andere website Fotograferenopreis.nl schrijf ik namelijk over reisfotografie en ook test ik regelmatig nieuwe gadgets uit voor een review.

 

Als zeer gepassioneerde reisfotograaf en blogger, zet ik bijzondere ervaringen graag om in woorden en beelden. Ik maak daarnaast ook reisvideo’s en deel mijn belevenissen en foto’s met een groot publiek op verschillende websites en social media kanalen. Andere reizigers geef ik graag tips en adviezen.

Contactformulier:

 

Ik neem doorgaans binnen 24 uur contact met je op, maar mocht ik in het buitenland zitten dan kan het iets langer duren.

 

Naam*


E-mail*


Onderwerp


Bericht


Stuur mij op pad als reisreporter!


Regelmatig ga ik op persreis en ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspirerende bestemmingen, leuke restaurants, bijzondere accommodaties en interessante evenementen. Wil jij jouw bedrijf, organisatie of bestemming in de spotlights zetten en onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Stuur mij dan op pad als reisreporter!

 

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Bekijk hier de eerdere blogs over mijn persreizen naar o.a. Thailand, SloveniëCosta Rica en Nicaragua.

Productreviews

 

Op Inhetvliegtuig.nl en Fotograferenopreis.nl verschijnen regelmatig productreviews. Ik schrijf reviews over; boeken, reisgidsen, camera’s, koffers en tassen, magazines, leuke apps, (reis)gadgets en andere reisgerelateerde producten.

 

Wil je dat ik een eerlijke review schrijf over jouw product en/of dienst? Neem dan contact met mij op.

Advertorials & Winactie’s


Een product of merk in de schijnwerpers zetten? Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van advertorials en banners. Daarnaast kun je met een winactie op een leuke en interactieve manier een product onder de aandacht brengen bij de doelgroep van Inhetvliegtuig.nl. Acties worden ook op de diverse social media kanalen gepromoot.

 

Er zijn diverse mogelijkheden voor (langdurige) destination en brand marketing campagnes. Ik schrijf uitsluitend over merken, diensten en producten waar ik zelf ook achter sta.

Meer informatie

 

Ik ben gespecialiseerd in het maken van fotoreportages. Daarnaast werk ik als freelance grafisch vormgever en help ik mijn klanten met het visueel vormgeven van diverse multimedia uitingen. Voor het maken van boeiende reisreportages, reisvideo’s en het vormgeven van andere (online én offline) communicatie-uitingen ben je bij mij dus aan het juiste adres!

 

Naast bovenstaande opties zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een samenwerking. Wil je meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden en de bijbehorende tarieven? Of wil je nader kennismaken en mijn mediakit ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op door middel van het contactformulier of stuur direct een e-mail naar [email protected].

Succesvolle samenwerkingen met o.a.

tat

25-hours

catm

one-aldwych

iberia

samsung_logo.svg_

adlon-kempinski-logo

tunesie_logo

lufthansa

china_airlines

dresden

visit-berlin

Nikon_logo_2012.10

German-National-Tourism-Board-logo-from-their-website

Amari_Logo

2

Logo-Avianca

lowa

visitbenidorm

matka

azores

westwing_logo_reg@2x

Logo_Toerisme_Vlaand

mooie-besede

3

scotland

booking

5

luxembourg

princess-traveller

BlogSociety

turismo-centro-portugal

otto

portugal

royal-albert-hall

westcord