Zoeken:
 

Samenwerken

Interesse in een samenwerking?

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

 

Inhetvliegtuig.nl is een platform voor luxe reizigers. Voor frequent flyers, honeymooners, levensgenieters en business travellers die graag in een mooi hotel slapen en altijd op zoek zijn naar de nieuwste hotspots. Van exclusieve 5-sterren resorts tot kleinschalige boutique hotels. Op Inhetvliegtuig.nl delen wij de leukste adresjes binnen het luxe segment. En dat voor ieder budget!

 

Een gastronomische belevenis bij een Michelin-sterrenrestaurant of een betaalbaar design hotel aan de andere kant van de wereld. Wij hebben de reis gemaakt en delen onze ervaringen graag. Wil je jouw hotel, restaurant, event of hotspot onder de aandacht brengen bij onze lezers? Bekijk dan hieronder wat de mogelijkheden zijn en neem contact met ons op.

 

Onze niche: Luxe reizen voor ieder budget!

De volgende onderwerpen komen op Inhetvliegtuig.nl aan bod:

 

  • Tips voor betaalbare luxe reizen (affordable luxury travel)
  • High end design- en boutique hotels (premium segment)
  • Exclusieve reizen en honeymoon bestemmingen
  • De beste restaurants in binnen- en buitenland
  • Trendy hotspots en leuke shopadresjes
  • Airline reviews en tips voor slimmer reizen met het vliegtuig

 

De uitgebreide Travel en City Guides helpen onze lezers om het meeste uit hun reis te halen. Met concrete tips en duidelijke kaartjes kunnen ze zo wereldwijd de leukste hotspots te vinden.

Contact opnemen

 

Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] of onderstaand contactformulier invullen.

 


Naam*

E-mail*

Onderwerp

Bericht

Persreizen

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe inspirerende bestemmingen en gaan hiervoor maandelijks op persreis. Zo ontdekken wij wereldwijd nog meer leuke hotels, restaurants en events. Wil jij jouw bedrijf, organisatie of bestemming in de spotlights zetten en onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Productreviews

 

Regelmatig schrijven wij reviews over diverse producten. Van luxe koffers tot handige (reis)gadgets. Er wordt volop getest gedurende het reizen. Wil je dat wij een eerlijke review schrijven over jouw product en/of dienst? Neem dan contact met ons op. Artikelen waar wij tevreden over zijn en graag aandacht aan besteden zullen online verschijnen.

Advertorials & Campagnes


Een product of merk in de schijnwerpers zetten? Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van advertorials en banners. Daarnaast kunnen we samen een leuke campagne bedenken die aansluit bij de doelgroep. We schrijven echter uitsluitend over merken, diensten en producten die passen bij Inhetvliegtuig.nl.

Meer informatie

Naast bovenstaande opties zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een samenwerking. Wil je meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden en de bijbehorende tarieven? Of wil je nader kennismaken en een mediakit ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op door middel van het contactformulier of stuur direct een e-mail naar [email protected].

Succesvolle samenwerkingen met o.a.

tat

25-hours

catm

one-aldwych

iberia

samsung_logo.svg_

adlon-kempinski-logo

tunesie_logo

lufthansa

china_airlines

dresden

visit-berlin

Nikon_logo_2012.10

German-National-Tourism-Board-logo-from-their-website

Amari_Logo

2

Logo-Avianca

lowa

matka

azores

westwing_logo_reg@2x

Logo_Toerisme_Vlaand

mooie-besede

portugal

royal-albert-hall

scotland

booking

turismo-centro-portugal

luxembourg

princess-traveller