Zoeken:
 

Vietnam

Het land van tijdloze charme

Reisinformatie Vietnam

Van de hectische straatjes in Hanoi naar de kalme wateren van de Mekong Delta. Vietnam is een veelzijdige bestemming met een rauw randje. Huur een luxe privé boot en vaar door het magische Halong Bay. Tussen de duizenden karstgebergtes waan je je in een écht sprookje. Duik in de hoofdstad ook zeker een café in om de beste koffie van het land te proeven.

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik goedkope vliegtickets naar Vietnam vinden?

Goedkoop vliegen naar Vietnam? Op Skyscanner.nl kun je gemakkelijk tickets vergelijken van verschillende airlines. Ook kun je heel eenvoudig een prijsalarm instellen zodat je automatisch bericht krijgt als de prijzen dalen. Zo weet je zeker dat je profiteert van de beste aanbieding.

 

Kijk ook eens op Cheaptickets, Momondo en Expedia. Daar hebben ze namelijk vaak kortingsacties en goede deals. De volgende airlines vliegen vanaf Amsterdam frequent naar Vietnam: KLM, Vietnam AirlinesEmirates, Turkish Airlines en Aeroflot.

Waar vind ik de beste hotels en meeste luxe resorts?

Luxe design- en boutique hotels vind je gemakkelijk bij Booking.com. Zij bieden daarbij ook de laagste prijs en je kunt vaak tot 24 uur van tevoren je reservering nog annuleren. Selecteer op 4- en 5-sterrenhotels en filter daarna op “laagste prijs eerst”. Bekijk kritisch de foto’s, lees de beoordelingen en verken op de kaart de omgeving. Speel met de data om de tarieven te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de perfecte luxe accommodatie in Vietnam!

Tip voor Vietnam

Ga met een flinke dosis lef de straat op. In steden als Hanoi en Ho Chi Minh City rijden namelijk gigantisch veel scooters. Wie de weg over wilt steken moet meestal gewoon in een rustig en voorspelbaar tempo de weg oplopen. Niet twijfelen! De duizenden scooters kronkelen vanzelf om je heen.

Artikelen over Vietnam

Reisgidsen voor Vietnam

Onze tips voor Vietnam heb je natuurlijk al lang genoteerd in je notitieboekje. Toch? Want soms wil je op reis gewoon even offline zijn. Even geen smartphone en geen Inhetvliegtuig.nl. Die old-school reisgids kan in de rijstvelden van Vietnam dan ineens toch heel erg goed van pas komen. Dit zijn onze persoonlijke favorieten:

Waar moet je zijn?