Zoeken:

 

Door inhetvliegtuig.nl te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

 

Aansprakelijkheid

 

Op Inhetvliegtuig.nl delen wij persoonlijke tips en reiservaringen. We proberen alle informatie (voor zover mogelijk) up-to-date te houden. Toch kan het zijn dat bepaalde content niet meer actueel is. Zo kan het voorkomen dat een hotel of restaurant inmiddels gesloten is, of een bepaalde link naar een website niet meer werkt. Check dus voor vertrek zelf even of de aanbevolen hotspots nog up and running zijn. Ook de genoemde tarieven van accommodaties zijn natuurlijk aan veranderingen onderhevig. Daarnaast is alle informatie op deze site onder voorbehoud van typefouten.

Mocht de op deze site gepubliceerde informatie onjuistheden of onvolledigheden bevatten, dan kun je Inhetvliegtuig.nl dus niet aansprakelijk stellen voor hieruit voortvloeiende (directe dan wel indirecte) schade. Aan de inhoud van Inhetvliegtuig.nl kan dus geen enkel recht worden ontleend.

 


 

Copyright

 

Op de inhoud van deze site berust tevens copyright. We steken veel tijd en energie in het schrijven van reisverhalen en het maken van mooie foto’s. Alle artikelen schrijven we zelf en ook de foto’s zijn door ons gemaakt, tenzij anders is aangegeven. Foto’s mogen zonder vermelding (met een link) en schriftelijke toestemming dus niet worden gebruikt. Wil je graag een foto gebruiken? Neem dan even contact met ons op.

 


 

Persreizen en samenwerkingen

 

Regelmatig gaan we op persreis. Deze reizen kunnen deels betaald worden door derden, maar altijd zonder toezegingen over onderwerpkeuze of presentatie. Wij schrijven dan ook enkel over de accommodaties, excursies en restaurants waar we oprecht enthousiast over zijn en die we persoonlijk kunnen aanbevelen. Zo weet je 100% zeker dat het een echte een aanrader is!

 

inhetvliegtuig Zie je dit tekentje bij een artikel staan? Dat betekent dat het om een samenwerking gaat. Soms krijgen we producten gratis opgestuurd voor een review, of worden we betaald voor het schrijven van een (leuke en unieke!) advertorial. Wij werken alleen samen met bedrijven en merken die passen bij Inhetvliegtuig.nl.