Zoeken:
 

Hong Kong

Stad van duizend lichtjes

Reisinformatie Hong Kong

Hong Kong is een stad die je gezien moet hebben en die je na je eerste bezoek direct in je hart sluit. In deze broeierige stad vol wolkenkrabbers, komt het Westen samen met het Oosten. Deze cultuurclash heeft gezorgd voor een explosie aan Westerse restaurants, clubs en restaurants die afgewisselend worden met traditionele night markets, kleurrijke tempels en prachtig aangelegde parken. Hong Kong is altijd in beweging en wordt niet voor niets het New York van Azië genoemd.

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik goedkope vliegtickets naar Hong Kong vinden?

Op zoek naar een goedkoop vliegticket? Op Skyscanner kun je gemakkelijk tickets vergelijken van verschillende airlines. Ook kun je heel eenvoudig een prijsalarm instellen zodat je automatisch bericht krijgt als de prijzen dalen. Zo weet je zeker dat je profiteert van de scherpste aanbieding. Benieuwd naar het ultieme geheim van goedkope vliegtickets scoren? Bekijk dan onze 12 tips voor het boeken van vliegtickets.

Waar vind ik de beste en meest luxe hotels in Hong Kong?

In Hong Kong zijn we alvast voor je op jacht gegaan en hieronder vind je onze persoonlijke reviews van een aantal hotels. Niet gevonden wat je zocht? Luxe design- en boutique hotels kun je gemakkelijk vinden en boeken bij Booking.com. Zij bieden namelijk altijd de laagste prijs op het moment van boeken. Selecteer dus zelf op 4- en 5-sterrenhotels en filter daarna op “laagste prijs eerst”. Bekijk kritisch de foto’s, lees de beoordelingen en verken op de kaart de omgeving. Speel met de data om de tarieven te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de perfecte accommodatie in Hong Kong!

Artikelen over Hong Kong

Al onze tips en tricks voor Hong Kong!

Reisgidsen voor Hong Kong

Onze tips voor Hong Kong heb je natuurlijk al lang genoteerd in je notitieboekje. Toch? Want soms wil je op reis gewoon even offline zijn. Die old-school reisgids kan op The Peak van Hong Kong dan ineens toch heel erg goed van pas komen. Dit zijn onze persoonlijke favorieten:

Hong Kong op de kaart

Alle hotspots op de kaart