Zoeken:
 

City Guide Madrid

Alle tips voor een luxe stedentrip in Madrid

Reisinformatie Madrid

Madrid staat vaak in de schaduw van Barcelona. Volledig onterecht als je het ons vraagt! Barcelona mag dan wel een strand hebben, de stad wordt overspoeld door toeristen. In Madrid gaat het er een stuk relaxter aan toe. Bovendien vind je hier de beste restaurants en het mooiste park van Spanje. Genoeg redenen voor een stedentrip naar Madrid!

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik goedkope vliegtickets naar Madrid vinden?

De vliegtijd van Amsterdam naar Madrid bedraagt ongeveer 2 uur en 35 minuten. Ben je nog op zoek naar een goedkope vlucht? Met een beetje geluk boek je al een retourvlucht voor 50 euro. Op Skyscanner kun je gemakkelijk de prijzen van vliegtickets vergelijken. Benieuwd naar het geheim van goedkope vliegtickets scoren? Bekijk dan onze 12 tips voor het boeken van vliegtickets.

Waar vind ik de beste en meest luxe hotels in Madrid?

In Madrid zijn we alvast voor je op jacht gegaan en hieronder vind je onze persoonlijke reviews van een aantal hotels. Niet gevonden wat je zocht? Luxe design- en boutique hotels kun je gemakkelijk vinden en boeken bij Booking.com. Zij bieden namelijk altijd de laagste prijs op het moment van boeken. Selecteer dus zelf op 4- en 5-sterrenhotels en filter daarna op “laagste prijs eerst”. Bekijk kritisch de foto’s, lees de beoordelingen en verken op de kaart de omgeving. Speel met de data om de tarieven te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de perfecte accommodatie in Madrid!

Artikelen over Madrid

Al onze tips en tricks voor Madrid!

Reisgidsen voor Madrid

Onze tips voor Madrid heb je natuurlijk al lang genoteerd in je notitieboekje. Toch? Want soms wil je op reis gewoon even offline zijn. Die old-school reisgids kan op het drukke Plaza Mayor dan ineens toch heel erg goed van pas komen. Dit zijn onze persoonlijke favorieten:

Madrid op de kaart

Alle hotspots op de kaart