Zoeken:
 

Nicaragua

Land van meren en vulkanen

Reisinformatie Nicaragua

Nicaragua staat bekend als het land van meren en vulkanen. Dit land in Centraal-Amerika ligt in het westen aan de Grote Oceaan en in het oosten aan de Caribische Zee. Naast de rauwe binnenlanden kun je dus ook een aantal prachtige eilandjes voor de kust bezoeken. De koloniale steden Léon en Granada mag je zeker niet overslaan. In het droge seizoen zijn de wegen goed begaanbaar en kun je op eigen gelegenheid prima het land per auto verkennen. Een reis naar Nicaragua is ook goed te combineren met een bezoekje aan Costa Rica.

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik goedkope vliegtickets naar Nicaragua vinden?

Op zoek naar een goedkoop vliegticket? Op Skyscanner kun je gemakkelijk tickets vergelijken van verschillende airlines. Ook kun je heel eenvoudig een prijsalarm instellen zodat je automatisch bericht krijgt als de prijzen dalen. Zo weet je zeker dat je profiteert van de scherpste aanbieding. Benieuwd naar het ultieme geheim van goedkope vliegtickets scoren? Bekijk dan onze 12 tips voor het boeken van vliegtickets.

Waar vind ik de beste en meest luxe hotels in Nicaragua?

In Nicaragua zijn we alvast voor je op jacht gegaan en hieronder vind je onze persoonlijke reviews van een aantal hotels. Niet gevonden wat je zocht? Luxe design- en boutique hotels kun je gemakkelijk vinden en boeken bij Booking.com. Zij bieden namelijk altijd de laagste prijs op het moment van boeken. Selecteer dus zelf op 4- en 5-sterrenhotels en filter daarna op “laagste prijs eerst”. Bekijk kritisch de foto’s, lees de beoordelingen en verken op de kaart de omgeving. Speel met de data om de tarieven te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de perfecte accommodatie in Nicaragua!

Artikelen over Nicaragua

Al onze tips en tricks voor Nicaragua!

Reisgidsen voor Nicaragua

Onze tips voor Nicaragua heb je natuurlijk al lang genoteerd in je notitieboekje. Toch? Want soms wil je op reis gewoon even offline zijn. Die old-school reisgids kan bovenop de Masaya vulkaan dan ineens toch heel erg goed van pas komen. Dit zijn onze persoonlijke favorieten:

Hotels in Nicaragua

Deze hotels hebben we alvast voor je getest!

spa-granada-hotel

Nicaragua op de kaart

Alle hotspots op de kaart