Zoeken:

Deze 5 reisprogramma’s wil je dit najaar zien

Vanaf september zijn er op TV weer heel veel leuke programma’s te zien. Ook voor reizigers die normaal gesproken niet zo van tv kijken houden. De volgende reisprogramma’s zorgen namelijk voor nog meer wanderlust!

 

Extreme Roadtrip

In alweer het derde seizoen van Extreme Roadtrip is het de beurt aan JayJay Boske, Victoria Koblenko, Tim Coronel en Jalou Langeree om een bijzondere roadtrip met elkaar te maken. De twee duo’s strijden tegen elkaar tijdens een spectaculaire reis van Parijs naar Dakar. Onderweg maken ze natuurlijk weer heel veel mee en bezoeken ze de mooiste bestemmingen.

Wanneer: Iedere zaterdag om 18.00 op RTL 7

 

 

3 op reis

Wie kent 3 op reis niet? Het populaire reisprogramma verschijnt al jaren op de buis en heeft menig reiziger geinspireerd. Of je nu een rondreis wilt maken door Japan of op vakantie wilt in Italië, vrijwel alle bestemmingen komen voorbij. Heerlijk om bij weg te dromen!

Wanneer: Iedere zondag om 19:50 op NPO 3

 

Filemon buiten Westen

Filemon gaat in het programma Filemon buiten Westen op bezoek bij volkeren die totaal anders leven dan wij in de westerse wereld. Ze hebben geen WiFi, geen mobiel bereik en zijn dus totaal afgesloten van de buitenwereld. Filemon kijkt in hoeverre deze mensen van ons verschillen en wat we met ze gemeen hebben. Unieke ontmoetingen staan in dit bijzondere reisprogramma centraal.

Wanneer: Iedere donderdag om 21:00 bij op NPO 3

 

 

Expeditie Robinson

Toegegeven, Expeditie Robinson is niet echt een reisprogramma, maar de prachtige beelden doen je wel verlangen naar tropische bestemmingen. In het nieuwe seizoen nemen de (bekende en onbekende) kandidaten het tegen elkaar op tijdens een zenuwslopende race op de Filipijnen. Wie mag zich dit jaar de ultieme Robinson noemen?

Wanneer en waar: Iedere donderdag om 20.35 uur op RTL 5 (of terugkijken via RTL XL)

 

Een Hollander in Parijs

Ruim een eeuw lang was Parijs de smeltkroes van cultureel Europa en de hoofdstad van de negentiende eeuw. In de 6-delige serie Een Hollander in Parijs volgt presentator Philip Freriks de Parijse periode van zes Nederlandse kunstschilders. Het is een cultureel programma dat zich helemaal afspeelt in de stad van de liefde.

Wanneer: Iedere donderdag om 21:30 op NPO 2

 

Ook op reis dit tv-seizoen niks missen? Met internet en TV van Telfort kun je ook onderweg (binnen de EU) tv-kijken op je tablet, smartphone of laptop. Zelfs op de luchthaven of op het strand in Italië!

Deel dit artikel
Britt Vermeulen

Britt houdt van culinaire luxe trips en wijnreizen. Wanneer ze niet op reis is, brengt ze haar tijd door in Amsterdam. Je vindt haar veelal op het terras met een wit wijntje of bij de nieuwste hotpots. Ze is gek op de Italiaanse keuken en brengt haar zomers het liefst door in Toscane.Lees meer

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €5,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1,2 Miles per euro
▪ Kosten: €16,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €58,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop