Zoeken:

Review: American Tourister Pasadena Spinner

Mijn verzameling koffers groeit met de dag. Als frequent flyer vind ik het belangrijk om met de juiste koffer op pad te gaan. Inmiddels heb ik al een aardige collectie opgebouwd en ben ik voor iedere korte stedentrip of lange rondreis voorzien. Toch stond er één koffer al heel lang op mijn verlanglijstje: de American Tourister Pasadena Spinner. Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik deze elegante koffer twee weken geleden ontving van Bagageonline.nl!

 

Het gevoel dat veel vrouwen hebben bij het kopen van schoenen, heb ik bij de aanschaf of het krijgen van een nieuwe koffer. De voorbereidingen van een reis zijn voor mij vaak onderdeel van de vakantiepret en ik kan dan ook heel lang zoet zijn met het maken van inpaklijstjes, het uitzoeken van samples die ik mee wil nemen en het daadwerkelijke inpakken.

 

Een goede degelijke koffer is voor mij een must en kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Toen ik van Bagageonline.nl een koffer mocht uitkiezen twijfelde ik geen moment en koos ik dus voor de American Tourister Pasadena Spinner in maat L. Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan vooral even verder.

 

Review American Tourister Pasadena Spinner L Wit

American Tourister van Samsonite

American Tourister is het op een na grootste bagagemerk ter wereld. De grootste en bekendste leverancier is natuurlijk Samsonite maar wat veel mensen niet weten is dat de American Tourister koffers ook geproduceerd worden door Samsonite. Ze zijn net wat scherper geprijsd en aangezien Samsonite de nieuwste technieken ook doorvoert op de koffers van American Tourister, zijn ze van zeer goed kwaliteit en gaan ze jaren mee.

 

Het assortiment van American Tourister bestaat uit koffers en tassen in verschillende soorten, kleuren en maten. Vooral de Pasadena collectie trok mijn aandacht vanwege het fraaie design en de elegante uitstraling.

 

De Pasadena koffers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Binnen deze collectie kun je nog kiezen uit een model met 2 wielen (Upright) of 4 wielen (Spinner). Omdat ik het zelf altijd wel makkelijk vind om een koffer voor me uit te rollen, koos ik voor de Spinner uitvoering. Ik wilde al heel lang een grote witte koffer hebben voor als ik wat langer op reis ga en besloot dus voor het grootste L formaat te gaan.

 

Review American Tourister Pasadena Spinner L Wit

De American Tourister Pasadena Spinner L (wit)

De American Tourister Pasadena Spinner L is de grootste binnen de collectie en weegt 4.5 kilo. De flexibele hardcase koffer is zeer praktisch in gebruik, bijzonder ruim en is voorzien van een degelijk TSA slot. Erg belangrijk want hiermee kun je zorgeloos reizen van en naar de Verenigde Staten. De douane kan dan met een speciale sleutel je koffer openen en daarmee voorkom je dat ze het slot moeten forceren als ze je koffer willen inspecteren.

 

Aan de binnenzijde vind je een tussenschot dat je kan openritsen en twee inpakriemen. Hiermee houd je al je spullen goed op hun plaats en kun je al je bagage netjes ordenen. De 4 wielen rollen gemakkelijk over verschillende ondergronden heen en de verstelbare trekstang voelt degelijk aan.

 

Persoonlijk vind ik het design van deze koffers erg fraai. Ze zien er elegant, modern en lekker clean uit. Met de vier wielen kun je de koffer 360° laten draaien in meerdere richtingen en dat is op reis wel zo prettig. De trekstang kun je op verschillende hoogtes blokkeren en dus naar eigen wens aanpassen. Aan de zijkant vind je ook nog een extra handvat. Al met al vind ik het een fraaie en luxe koffer die erg praktisch in gebruik is.

 

De witte Pasadena Spinner L is momenteel (in de sale) te koop voor €125,- bij Bagageonline.nl.

 

Review American Tourister Pasadena Spinner L WitReview American Tourister Pasadena Spinner L Wit

 

Afmetingen van de Pasadena Spinner koffers

Het eerste dat mij opviel toen ik de koffer in ontvangst nam was het formaat. De koffer (maat L) is behoorlijk groot en bied dus genoeg ruimte voor al je spullen. Met deze gevulde koffer kun je makkelijk meer dan twee weken wegblijven. Je kunt de koffer ook in maat M (67 x 47 x 25 cm) bestellen en als je enkel met handbagage wilt reizen kun je het beste voor de Pasadena Spinner 55 gaan. Met een hoogte van 55 centimeter mag je deze bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mee de cabine innemen.

 

Naast verschillende formaten zijn de koffers ook in verschillende kleuren en prints te verkrijgen. Als je op zoek bent naar een zakelijke en elegante koffer kun je het beste voor de zwarte, grijze of witte variant gaan. Wil je dat jouw koffer er uitspringt op de bagageband? Kies dan voor één van de kleurrijke koffers met grafische print.

 

American Tourister Pasadena Spinner afmetingingen

Review American Tourister Pasadena Spinner kleuren

Waar is American Tourister te koop?

De verschillende Pasadena koffers van American Tourister zijn te koop bij Bagageonline.nl. Zij zijn een officiële American Tourister dealer en je kunt dus voor volledige garantie bij hun terecht. Op alle koffers van American Tourister heb je 2 jaar garantie. Daarnaast verkopen ze ook koffers en tassen van andere merken en betaal je geen verzendkosten. Momenteel is er sale in de webshop en dat betekend dat je een groot aantal koffers (waaronder de Pasadena collectie) met flinke korting kunt bestellen!

inhetvliegtuig

10 Reacties
Deel dit artikel
Denise van Rijswijk

Denise van Rijswijk is de founder van Inhetvliegtuig.nl. Ze houdt van luxe reizen, gastronomie, avontuur en cultuur snuiven. Daarnaast spaart ze fanatiek frequent flyer miles en is ze altijd op zoek naar de leukste adresjes. Van de beste restaurants tot de meest exclusieve design- en boutique hotels.

10 Reacties
 • Woww, super mooie koffer, zou ook precies mijn smaak zijn;)

  17 februari 2015 at 15:50
  • Marleen
   Beantwoorden

   @Henriette:

   Ben alleen zo benieuwd of de koffer ook mooi blijft wanneer je deze een paar keer hebt gebruik. Wit lijkt me namelijk erg besmettelijk. Geen spijt van de kleur?

   31 augustus 2015 at 13:09
 • Ja koffers en rugzakken… Ik heb er inmiddels ook al de nodige maar dit ziet er wel heel mooi uit. Als we volgens planning in oktober naar de US gaan vind ik dat slot ook wel heel handig! Ik ga zo even kijken naar de sale! Thanks voor de tip!

  18 februari 2015 at 06:38
 • Wow wat een goede review. Precies wat ik nodig had om net even over de streep te gaan. Maar twijfel nog wel over de maat M of L.

  8 mei 2015 at 21:54
 • Lianne
  Beantwoorden

  Hoihoi!
  Ik wil heel graag een nieuwe koffer en kwam zo inderdaad via bagageonline.nl op de American Tourister. Nou vind ik het altijd fijn om reviews te lezen, en die van jou helpt super!
  Alleen twijfel ik nu nog of ik wit zal doen, want is het niet zo dat het witte beschadigd raakt en allemaal zwarte strepen op komen doordat de koffer natuurlijk tegen andere koffers en dergelijke aanbotst?
  Is die van jou nog net zo wit als toen je hem kreeg?

  16 november 2015 at 22:40
  • Yvonne
   Beantwoorden

   dit vraag ik mij ook heel erg af, ben erg benieuwd of wit niet snel beschadigd/vies wordt, heeft iemand hier ervaring mee?

   30 april 2018 at 11:35
 • Regina
  Beantwoorden

  Fijne review, ben een stuk wijzer geworden. Ik maak me alleen een beetje over het deel met de rits, kune je je spullen hier nou echt stevig achter wegbergen? Ik ben een beetje bang dat alles gaat schuiven zodra je de koffer dicht wil klappen. Wat is jouw ervaring hiermee?

  6 april 2016 at 13:20
 • Connie Beijnsberger
  Beantwoorden

  Ik heb een vraag. Ik wil graag een nieuw koffer kopen. En qua styling vind ik de American Tourister heel erg mooi. Maar ik twijfel heel erg over de rits. Ik heb de neiging om veel te veel mee op reis te nemen en wil nog wel eens proppen omdat ik te veel kleding mee wil nemen. Is een rits dan wel zo verstandig. Ik heb koffers gehad met een harde kliksluiting en was daar tevreden over.
  Graag je advies.
  Mvg Connie

  11 september 2016 at 10:16
 • Chantal
  Beantwoorden

  Hallo.

  Ik heb zelf ook een koffer van dit merk maar dan geen hardcase. Deze koffer kan je iverigens dmv ritsen nog wen maat hroter maken. Handig als je dus veel spullen meeneemt en hij wat boller gaat staan. Daarbij is mijn ervaring met hardcase (dit was dan wel een ander merk) dat de harcase gescheurd was tijdens de vlucht. Sindsdien durf ik nooit meer een hardcase koffer te pakken. Ik ven supertevreden over mijn american tourister koffer en de ritsen en het slot werken als zeker nu 5 jaar perfect en ik vlieg regelmatig.

  18 februari 2018 at 23:07

Laat een reactie achter

Lees meer

Deze artikelen vind je vast ook leuk

Extra reistip: Spaar Miles

Met deze creditcards spaar je automatisch Reward Miles voor upgrades en gratis vliegtickets

Amex Flying Blue

▪ 0,8 Miles per euro
▪ Kosten: €6,25 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Green Card

▪ 1 Miles per euro
▪ Kosten: €5,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Gold Card

▪ 1,2 Miles per euro
▪ Kosten: €16,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Amex Platinum Card

▪ 1,5 Miles per euro
▪ Kosten: €58,50 p.m.

➞ Bekijk alle voordelen

Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je travel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt.

 

Ga naar de shop