Zoeken:
 

Spanje

Een all-time favourite

Reisinformatie Spanje

Spanje is al jaren één van de meest bezochte vakantielanden door Nederlandse reizigers. Vooral de Costa’s blijven populair. Maar Spanje is zoveel meer dan dat. Naast zon, zee en strand is het ook het land van fiestas en siëstas. Waar je in Madrid en Barcelona heerlijk tapas kan eten en sangria kan drinken op het terras. De échte flamenco dansers ‘s avonds aan het werk kan zien in piepkleine barretjes downtown en buiten de stadgrezen kan genieten van de veelzijdige natuur. Want geen enkele regio in Spanje is hetzelfde. Salud!

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik goedkope vliegtickets naar Spanje vinden?

Op zoek naar een goedkoop vliegticket? Op Skyscanner kun je gemakkelijk tickets vergelijken van verschillende airlines. Ook kun je heel eenvoudig een prijsalarm instellen zodat je automatisch bericht krijgt als de prijzen dalen. Zo weet je zeker dat je profiteert van de scherpste aanbieding. Benieuwd naar het ultieme geheim van goedkope vliegtickets scoren? Bekijk dan onze 12 tips voor het boeken van vliegtickets.

Waar vind ik de beste en meest luxe hotels in Spanje?

In Spanje zijn we alvast voor je op jacht gegaan en hieronder vind je onze persoonlijke reviews van een aantal hotels. Niet gevonden wat je zocht? Luxe design- en boutique hotels kun je gemakkelijk vinden en boeken bij Booking.com. Zij bieden namelijk altijd de laagste prijs op het moment van boeken. Selecteer dus zelf op 4- en 5-sterrenhotels en filter daarna op “laagste prijs eerst”. Bekijk kritisch de foto’s, lees de beoordelingen en verken op de kaart de omgeving. Speel met de data om de tarieven te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de perfecte accommodatie in Spanje!

Artikelen over Spanje

Al onze tips en tricks voor Spanje!