Zoeken:
 

Taiwan

Het hart van Azië

Reisinformatie Taiwan

Taiwan is de nog onontdekte parel van Azië. En dat terwijl je er prima kunt rondreizen en er ontzettend veel te zien is. Wacht dus niet te lang met een bezoekje aan Taiwan. Het land heeft nu nog heel veel charme en de mensen zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij.

Veelgestelde vragen:

Waar kan ik goedkope vliegtickets naar Taiwan vinden?

Goedkoop vliegen naar Taiwan? Op Skyscanner.nl kun je gemakkelijk tickets vergelijken van verschillende airlines. Ook kun je heel eenvoudig een prijsalarm instellen zodat je automatisch bericht krijgt als de prijzen dalen. Zo weet je zeker dat je profiteert van de meest scherpe aanbieding. Benieuwd naar het ultieme geheim van goedkope vliegtickets scoren? Bekijk dan onze 10 tips voor het boeken van vliegtickets.

Waar vind ik de beste hotels en meeste luxe resorts?

In Taiwan zijn we alvast voor je op jacht gegaan en hieronder vind je onze persoonlijke reviews van een aantal hotels. Niet gevonden wat je zocht? Luxe design- en boutique hotels kun je gemakkelijk vinden en boeken bij Booking.com. Zij bieden namelijk altijd de laagste prijs op het moment van boeken.

 

Selecteer dus zelf op 4- en 5-sterrenhotels en filter daarna op “laagste prijs eerst”. Bekijk kritisch de foto’s, lees de beoordelingen en verken op de kaart de omgeving. Speel met de data om de tarieven te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk de perfecte accommodatie in Taiwan!

Tip voor Taiwan

In Taiwan lopen nog maar weinig Westerse toeristen rond. Veel Engels wordt er dan ook niet gesproken. Neem daarom altijd een visitekaartje van je hotel mee of een tweetalige plattegrond. Dan kun je in de taxi gemakkelijk aanwijzen waar je naartoe moet.

Artikelen over Taiwan

Reisgidsen voor Taiwan

Onze tips voor Taiwan heb je natuurlijk al lang genoteerd in je notitieboekje. Toch? Want soms wil je op reis gewoon even offline zijn. Even geen smartphone en geen Inhetvliegtuig.nl. Die old-school reisgids kan in de bergen van Taroko Gorge dan ineens toch heel erg goed van pas komen. Dit zijn onze persoonlijke favorieten:

Waar moet je zijn?