Zoeken:
Win een hangmat

Win een hangmat en haal de zomer in huis!

Ja, het is nu écht zomer. We kunnen lekker de tuin in en ook de barbecue mag weer aan. Van Hangmatgigant.nl ontving ik een prachtige tweepersoons hangmat voor in mijn tuin. Ideaal om thuis helemaal in vakantiesferen te komen! En weet je wat ook leuk is? Ik mag nog twee hangmatten weggeven!

 

Vorig jaar sliep ik in het fantastische 25 Hours Bikini Berlin hotel. Op mijn hotelkamer hing een hangmat en daar heb ik gedurende mijn verblijf flink gebruik van gemaakt. Met uitzicht op de dierentuin lag ik lekker met mijn laptopje naar buiten te staren. Vanaf dat moment wist ik het zeker. Ik wilde ook een hangmat voor in mijn eigen tuintje. Toevallig ontving ik een tijdje terug een mail van Hangmatgigant.nl met de vraag of ik er eentje wilde uittesten en een twee wilde weggeven aan mijn lezers. Uhh, yes please! Een no-brainer natuurlijk. Want ook al ben ik veel op reis, op de momenten dat ik thuis ben en de zon schijnt, duik ik gelijk de tuin in.

 

hangmat

 

 

Win een hangmat van Hangmatgigant.nl!

Sinds ik een eigen hangmat heb waardeer ik mijn tuin nog meer. Het onkruid blijft minder lang staan, de bloemetjes heb ik alweer geplant en ook het terras staat weer. Lekker met een zoete witte wijn genieten van de eerste zonnestralen. Met je ogen dicht waan je je bijna op een zonnig strand in Thailand. Laat die lange zomeravonden maar komen!

 

Het is natuurlijk zomervakantie en een hoop mensen hebben al tickets geboekt voor exotische bestemmingen. Maar niet iedereen gaat deze zomer op vakantie. Daarom wil ik twee van mijn lezers letterlijk in het zonnetje zetten. Heb jij nog geen vakantieplannen en kun jij wel een hangmat voor in je tuin gebruiken? Laat hieronder een reactie achter en vertel mij waarom jij een hangmat wilt winnen. Vermeld daarbij ook welke Tropilex hangmat of hangstoel je graag zou willen winnen. Let op: de hangmatstandaard wordt niet meegeleverd dus je moet hem wel ergens aan kunnen ophangen. Meedoen kan tot vrijdag 21 juli. De winnaar maak ik hieronder bekend!

 

Volg ons op Facebook om 2x zoveel kans te maken!
15 Reacties
Deel dit artikel
Denise van Rijswijk

Denise van Rijswijk is de founder van Inhetvliegtuig.nl. Ze houdt van luxe reizen, gastronomie, avontuur en cultuur snuiven. Daarnaast spaart ze fanatiek frequent flyer miles en is ze altijd op zoek naar de leukste adresjes. Van de beste restaurants tot de meest exclusieve design- en boutique hotels.

15 Reacties
 • Danielle van der Spek
  Beantwoorden

  Hoi Denise,
  Wat leuk dit! Die kleurtjes maken mij helemaal vrolijk, en dan die namen! Geweldig.
  Hangover green vind ik de mooiste hangstoel. Heel stijlvol en ik denk dat deze erg relaxed is om in te zitten.
  Wij hebben een overkapping gebouwd in onze tuin, echt ons favoriete plekje in de tuin. Daar zou deze hangstoel perfect kunnen hangen en de kleur matcht heel mooi.
  Het zou gaaf zijn als ik een foto mag sturen van de hangmat die in onze overkapping hangt 🙂 ! Dan krijg je hopelijk meteen een zomergevoel.
  Hartelijke groetjes, Danielle.

  9 juli 2017 at 09:06
  • Danielle van der Spek
   Beantwoorden

   @Danielle van der Spek:
   PS: Zomerplannen: chillen in de tuin en genieten van onze nieuwe overkapping. Hopelijk met mooi weer want dan maakt het niet uit dat wij thuis blijven. Dan komt de vakantie gewoon naar ons toe 🙂

   9 juli 2017 at 09:08
 • Ik ben helemaal verliefd op de hangmat ‘Grenada natura’. Lijkt me zo leuk om dit te winnen. Ik zie me al hangen van de zomer…. ♥

  9 juli 2017 at 14:57
 • Trezi Meuwissen
  Beantwoorden

  Top! Ik zie mezelf al liggen in die hangmat!
  De hangmat ‘Grenada natura’ vind ik ook mooi.

  9 juli 2017 at 15:46
 • Anita H.
  Beantwoorden

  Te gek. Ultieme manier van ontspannen lijkt me, heerlijk om te installeren op mijn balkon. Ik ga voor de Hangmat ‘Tortuga’ Ocean’.

  10 juli 2017 at 00:19
 • Sam Khan
  Beantwoorden

  Hi Denise, wat een gave actie.
  Ik zou dolgraag kans willen maken op zo’n kleurrijke hangmat. Het zou zeker een vrolijke toon toevoegen aan mijn tuin.
  Dit jaar heb ik geen vakantie op de planning staan. Ik heb mijn vakantiegeld gestoken in de hoognodige verbouwing van mijn huis. Maar op deze manier kan ik komende zomer lekker wegdromen in de hangmat met een pina colada in de hand en zomers muziek op de achtergrond 😉

  10 juli 2017 at 04:38
 • Robin
  Beantwoorden

  Als hangjongere heb ik het volste recht op een hangmat 😉 Bij voorkeur deze: Hangmat ‘Margarita’ bazalt

  10 juli 2017 at 08:15
 • Nicky
  Beantwoorden

  Leuke actie! Heb even gekeken op de website, deze vind ik zeer fraai: Hangstoel ‘Trinidad’ natura

  10 juli 2017 at 09:35
 • Hangmat ‘Margarita’ pine is mijn keuze! Fraaie kleuren en hopelijk ligt ie heerlijk!

  10 juli 2017 at 09:36
 • Heerlijk om een rustplekje te hebben op mijn eigen dakterras! Hangmat Ibiza earth vind ik het leukste!

  10 juli 2017 at 10:10
 • H. Gaalen
  Beantwoorden

  De ‘Martinique’ Raspberry hangmat ziet er zo vrolijk uit! Ik ga dit jaar helaas niet op vakantie en daarom lijkt het mij leuk om samen met mijn vriendinnen een tuinfeestje te organiseren deze zomer. Ik hoop op mooi weer en een kleurrijke hangmat.

  11 juli 2017 at 22:44
 • Ik zou dolgraag Hangmat ‘Grenada’ pine willen winnen omdat ik deze erg vrolijk en kleurrijk vind.
  Omdat ik al een aantal jaar niet op vakantie kan zoek ik een manier om toch te kunnen genieten van de zomer. Ik weet zeker dat dat met deze hangmat helemaal goed gaat komen! 🙂 Als tiener had ik ook een hangmat en dat vond ik altijd zo heerlijk ontspannend, dat ik dat super graag weer zou willen ervaren 🙂

  12 juli 2017 at 20:04
 • Elizabeth
  Beantwoorden

  Leuk zeg! Ik ga voor de hangstoel, hopelijk kan ik er uren in wegdromen met een goed boek!

  13 juli 2017 at 18:40
 • Magda
  Beantwoorden

  Oooohhhh… Wat zou ik die graag willen winnen voor mm dochter Femke Caerteling… de hangmat is leuk …..kunnen we samen ontspannen als we haar tuin weer hebben gedaan… de stoel zou ook geen probleem zijn.. kan ze naar haar harde werk op haar werk genieten van de verrassing als ze thuiskomt van haar werk…. dat ik haar tuin gedaan heb.

  17 juli 2017 at 19:46
 • Marieke
  Beantwoorden

  Voor mijn balkon! Omdat ik brand heb gehad en mijn hele balkon weer opgeknapt is en een hangmat er perfect past!

  17 juli 2017 at 20:11

Laat een reactie achter

Lees meer


 


Shop de look!

 

Vlieg je binnenkort naar een tropisch bestemming of ga je een leuke stedentrip maken? Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Stijlvolle items die niet in je koffer mogen ontbreken en altijd goed van pas komen. Met deze items op je vakantielijstje weet je zeker dat je trafel outfit helemaal af is en je zonder zorgen op reis kunt. Geniet van je reis!

 

Ga naar de shop